‘HALK EGE ET’TEN GÜVENEREK ALIŞVERİŞ YAPIYORUZ’

Vatandaşlar kendilerini ekonomik, kaliteli ve hijyenik et, süt ve kooperatif ürünleriyle buluşturan Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki Halk Ege Et’ten oldukça memnun
Haber Tarihi: 21.01.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin bir istiraki olan Halk Ege Et üreticilerin ürünlerini reyonlarinda yer verip onlarin daha fazla kazanmasini saglarken diger taraftan da tüketicilere ekonomik, kaliteli, hijyenik ve saglikli ürünler sunuyor. Üreticinin de tüketicinin de memnuniyetinin üst seviyede tutuldugu Halk Ege Et’in Aydin ve Izmir’deki marketlerinden alisveris yapan vatandaslar verilen hizmetten oldukça memnun.

Aydin’in ilçelerinin yani sira Izmir Büyüksehir Belediyesi’nin isbirligiyle Izmir’e de uzanan Halk Ege Et’in Didim Çamlik subesinden alisveris yapan Bekir Erol Kiliç “Güvenilir buldugum için et, peynir, süt ürünlerini temin etmek için sik sik geliyorum. Sahsen çok memnunum” ifadelerini kullanirken ayni subeden alisveris yapan ressam Emel Ergen atölyesinin de evininde subeye çok yakin oldugunu söyleyip “Asil yerlesimim Ankara’da, ama bu beslenme olanagini ayagimiza getirdigi için Özlem Hanim nedeniyle Aydinli oldum. Buradaki beslenme halimi hiçbir yerde bulamiyorum. Bu nedenle Didim’de ikâmet ediyorum. Özellikle çalisanlar ailemizin bir ferdi gibi, bize ne tür et yenecegini ögrettiler” seklinde konustu. Elmas Polat ise “Güveniyorum, devamli geliyorum, burasinin müsterisiyim. Baska yerden kesinlikle et almam. Istanbul’dan buraya geldim, iki de gelmisim, Özlem Çerçioglu’nun hizmetini görmek bana da sereftir, onunla gurur duyuyorum” dedi.

‘Ürünler temiz ve güvenilir’

Didim subesinden alisveris yapan Gökhan Gök subenin açildigi günden bu yana alisverisini Halk Ege Et’ten yaptigini söyleyip “Fiyatlarin makul olmasi birinci etken; ürünleri temiz ve güvenilir. Ege Et’i tercih ediyorum, Didim’e açilmasi çok iyi oldu. Haftada iki-üç kez geliyorum. Halkçi bir uygulama. Küçük çapli kooperatif ürünlerinin halka ulasmasi çok kolay degil. Bunlarin pazarlamasi, nakliyesi, lojistik destegi gibi islerden dolayi ürünlerini pazarlamakta zorlaniyorlar. Bunun gibi, belediyelerin destegiyle daha fazla halka ulasiyor. Onlarin üretim yerlerine gidip alamadigimiz için maalesef dayanismadan uzak kaliyorduk, bu sekilde daha ulasilabilir oluyor” ifadelerini kullandi.

Kadin kooperatifleri için bulunmaz bir nimet

Halk Ege Et’in Izmir subesinden alisveris yapan, kendisinin bir saglikçi oldugunu ve evin alisverislerini kendisinin yaptigini hatirlatan Banu Gümüstas “Genellikle Ovacik ürünlerini aliyorum. Bütün ürünlerinden çok memnunum. Emin olmasan gelmem. Kadin kooperatifçiligine verilen bu deger kadinlar için bulunmaz bir nimet diye düsünüyorum. Kadinlari hayata sokuyor ve maddiyat açisindan cepleri doluyor. Vatandasa da hizmet oluyor, sonuna kadar destekliyorum” dedi. Yadigar Togar ise “Etleri lezzetli, temiz ve uygun fiyatli oldugu için Halk Ege Et’i tercih ettim. Geldigimde güleryüzle karsilaniyorum. Bu sebeplerle alisverisimizi buradan yapiyoruz. Açildigi günden bu yana geliyorum. Arkadaslarima da tavsiye ediyorum, her gelen memnun oluyor. Pandemide etimizi buradan alalim diye hiç üsenmeden, yorulmadan disarida sirada bekliyorduk” seklinde konustu. Izmir’de daha fazla sube açilmasini istedigini söyleyen Togar, Halk Ege Et’ten alisveris yapabilmek için 20 dakikalik yolculuk yaptiginin altini çizip “Çok memnunum, daha uzak olsa yine gelirim; çünkü çok memnunum” dedi.

‘Gözümüz kapali güvenerek alisveris yapiyoruz’

Aydin’daki Mimar Sinan subesinden alisveris yapan Cennet Hanim ise Halk Ege Et’i tercih etmesini “Bütün ürünlerin taze, güvenilir ve veteriner hekim kontrolünden geçmesi ve fiyati uygun oldugu için tercih ediyorum. Buranin ürünlerini güvenli bir sekilde çocuklarima yediriyorum” sözleriyle ifade etti. Hüseyin Turgut ise Halk Ege Et’te et ürünlerini bazen de süt ve süt ürünlerini tercih ettigini belirtirken “Halk Ege Et sosyal belediyecilik adina iyi bir hizmet. Özellikle gida konusunda alim gücü düsük insanlar için fevkalade yerinde bir belediyecilik ve kamu hizmeti olarak görüyorum. Çagdas belediyeciligin geregi bunlar. Bu sehirde yasayan birisi olarak bunu fark edip yapanlara tesekkür ediyoruz tabii ki. Bir taraftan da küçük esnafa dezavantaj vermeyecek bir dengeyi gözetmek lazim. Buradaki hizmeti de dengeyi gözeterek yapilan bir hizmet olarak görüyorum. Ayrica personelden çok memnunuz. Hijyen noktasinda simdiye kadar hiç problem görmedim. Çalisanlar hep güleryüzlü ve tüketici odakli çalisiyorlar. Gözümüz kapali güvenerek alisveris yapiyoruz” ifadelerini kullandi.

|