AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN BEBEK BEZİ VE SÜT DESTEĞİ

Haber Tarihi: 18.01.2022
|

Sosyal belediyecilik anlayisi ile vatandaslarin ihtiyaçlari dogrultusunda, aktif ve planli bir sekilde çalismalarini sürdüren Aydin Büyüksehir Belediyesi (ABB) ihtiyaç sahibi ailelere birçok destekte bulunuyor. ABB gelen basvurulari degerlendiren ekipler, yerinde tespit çalismalariyla ihtiyaç sahibi vatandaslara; isinma, beslenme, kiyafet vb konularda çözüm üretiyor.

Sosyal yardim basvurulari artiyor

Son zamanlarda sosyal yardim basvurularindaki artis ile birlikte özellikle çocuklu ailelerin bebek bezi ve süt talepleri giderek yükseliyor. Kente bir anne gözü ile bakan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun talimati dogrultusunda bu taleplerin karsilanmasi için Sosyal Isler Dairesi Baskanliginca tüm ilçelerde çalismalar sürdürülüyor.

Bebek bezi ve süt birlikte teslim ediliyor

Çalismalar kapsaminda yenidogan ve 6 yas arasindaki bebeklerin farkli numaralardaki bebek bezleri, belirli periyotlarla ailelere teslim ediliyor. Çocuklarin gelisim asamasinda önemli yer bir tutan süt tüketimi konusunda da çözüm üreten Büyüksehir Belediyesi, bebek bezi ile birlikte litrelik süt desteginde de bulunuyor.

“Tüm çocuklari anne sevkati ile desteklemeye devam edecegiz.”

Son günlerde bebek bezi ve süt taleplerinin oldukça arttigini belirten ABB Sosyal Hizmetler Dairesi Baskani Vicdan Çetav, “Aydin Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi olarak çalismalarimiza hiz kesmeden devam ediyoruz. Son zamanlarda vatandaslarimizin yasadigi geçim sikintisi sebebiyle bebek bezi ve süt taleplerinin oldukça arttigini gözlemledik. Sayin Baskanimiz Özlem Çerçioglu’nun talimatlariyla gelen talepleri hiç bekletmeden hane hane vatandaslarimizin ayagina götürerek hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Biz Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak, sehrimizde yasayan tüm çocuklari anne sevkati ile desteklemeye devam edecegiz.” dedi.

|