AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖĞRENCİLER İÇİN ÜCRETSİZ DENEME SINAVI DÜZENLEDİ

Başarıya giden yolda Aydınlı öğrencilere desteklerini sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyesi, Türkiye geneli ücretsiz deneme sınavı düzenledi.
Haber Tarihi: 17.01.2022
|

Basariya giden yolda Aydinli ögrencilere desteklerini sürdüren Aydin Büyüksehir Belediyesi, Türkiye geneli ücretsiz deneme sinavi düzenledi. Ögrencilerin seviyelerini test etme sansi bulduklari deneme sinavina 12. ve mezun sinif ögrencileri yogun ilgi gösterdi.

Ögrenciler kendilerini test etti

Gençlik Kültür Merkezleri’nde gerçeklesen sinava katilan ögrenciler, su an ki birikimleri ile Türkiye çapinda bir sinavla genel tablodaki siralamalarini yaklasik olarak göreceklerini ve daha iyisini yapmak için sonuçlarin iyi birer veri olacagini belirtti. Sinavin ücretsiz gerçeklesmesinden dolayi mutlu olduklarini belirten ögrenciler, bu desteginden dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

Baskan Çerçioglu ögrencileri Gençlik Kültür Merkezi'ne davet etti

Büyüksehir Belediyesi’nin daima gençlerin yaninda oldugunu belirten Baskan Çerçioglu, sinavlara hazirlanan ögrencilere destek olan kurslarini ücretsiz olarak yil boyunca sürdürdüklerini belirterek, ihtiyaç duyan tüm gençleri kurslara katilmak üzere Gençlik Kültür Merkezlerine davet etti.

|