ASKİ YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR VE AYDIN’IN ALTYAPISINI YENİLİYOR

Haber Tarihi: 08.01.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi, kentin altyapisini yenileyerek güçlendiren yatirimlarina yeni yilda da tüm hiziyla devam ediyor. ASKI Genel Müdürlügü bu kapsamda kentin dört bir yaninda içme suyu, yagmur suyu ve kanalizasyon hatlarindaki çalismalariyla altyapi agini genisletiyor.

Içme ve yagmur suyu agi yenilerek büyüyor

Vatandaslarin saglikli ve kesintisiz olarak içme suyuna ulasmasi için dag tepe demeden çalismalarini sürdüren ASKI ekipleri, çalismalariyla bir yandan mevcut hatlari yenilerken bir yandan da yeni hatlar olusturuyor. ASKI ekipleri bu kapsamda yapilan planli çalisma takvimi dogrultusunda; Didim’in Mersindere mahallesi 6852 sokakta, Bozdogan’in Yazikent, Akçay, Koyuncular, Eymir mahallelerinde ve Nazilli’nin Gedik ile Kavacik mahallelerinde içme suyu sebeke hatti yapim çalismasi gerçeklestiriyor.

Yagmur sularini ayristirarak asiri yagislarda risk olmaktan çikartan ASKI ekipleri, yeni hatlar olusturuyor. ASKI bu amaç dogrultusunda altyapi agini örmeyi sürdürerek Efeler ilçesi Çestepe mahallesinde ve Karpuzlu’da genis çapli borular ile yagmur suyu hatti yapim süreçlerine devam ediyor.

Kanalizasyon hatlari yenileniyor

Kanalizasyon altyapi agini yenilemek için de yatirimlarini sürdüren ASKI ekipleri; Didim’in Hisar mahallesinde, Kusadasi’nin Güzelçamli mahallesinde, Davutlar mahallesi Anafartalar ve Meselikuyu caddelerinde, Efeler ilçesinin Osman Yozgatli ve Efeler mahallelerinde kanalizasyon hatti yapim ve yenileme çalismasi gerçeklestiriyor.

ASKI’nin mahallelerinde gerçeklestirdigi hizli, etkin ve çözüm odakli hizmetlerinden memnuniyet duyduklarini belirten vatandaslar, yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

|