AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KUŞADASI’NDA ÖNEMLİ BİR ALTYAPI ÇALIŞMASI DAHA GERÇEKLEŞTİRİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, hizmet odaklı belediyecilik anlayışı sürdürdüğü çalışmalarına bir yenisini ekliyor. Fen İşleri ekipleri, Kuşadası’nın Davutlar’dan Güzelçamlı Mahallesi’ne kadar uzanacak olan bir yağmur suyu deşarj hattı inşa ediyor.
Haber Tarihi: 06.01.2022
|

Vatandaslarin yasam konforunu arttirmak için hizmet odakli belediyecilik anlayisi ile yatirimlarini planlayan Aydin Büyüksehir Belediyesi, Kusadasi ilçesinde önemli bir çalismaya imza atiyor. Yagmur sularinin bölgeden sorunsuz bir sekilde aktarilmasi için gerçeklestirilen proje kapsaminda, Davutlar Mahallesi’nde baslayip Güzelçamli Mahallesi’ne kadar uzanacak olan bir yagmur suyu desarji için altyapi çalismasi yapiliyor.

Yüksek kapasiteli yagmur suyu kanali insa ediliyor

Sevgi plaji tarafinda temelleri atilan ve Güzelçamli Mahallesi’ne dogru devam eden çalisma kapsaminda 1810 m menfez, 6766 m kanal ve 1285 m boru hatti insa edilecek. Etkin bir çalisma yürütülen projede, beton boru ve izgarali kanallarin olusturacagi hat; asiri yagislarda olusabilecek olumsuzluklarin önüne geçecek ve yagmur sulari sorunsuz bir sekilde denize desarj edilecek. Çalisma yapilan alanda üstyapi islerinin de bitmesiyle birlikte projesinin yaz sezonu öncesinde tamamlanmasi hedefleniyor.

Vatandaslardan Baskan Çerçioglu’na tesekkür

Davutlar ve Güzelçamli mahalleleri adina önemli bir çalisma oldugunu belirten vatandaslar, Fen Isleri ekiplerinin hizmetlerinden memnuniyet duyduklarini belirterek, yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

|