BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: SAĞLIK VE MUTLULUK DOLU BİR YIL DİLİYORUM

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu bir yeni yıl mesajı yayımladı.
Haber Tarihi: 30.12.2021

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu bir yeni yil mesaji yayimladi.

Baskan Çerçioglu mesajinda sunlari kaydetti:

Pandemi ile birlikte gündelik hayatimiza etki eden zorluklarla mücadele ettigimiz, omuz omuza vererek halkimiz için çalisarak geçirdigimiz bir yili geride birakiyoruz. 2021; Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak çok çalistigimiz, vatandasimiza dokunan projeler ürettigimiz, hizmet ettikçe enerjimizin arttigi bir yil oldu.

Yeni yilda; katlayarak arttirdigimiz çalisma arzusuyla dolu, yepyeni hizmetlerimizle, daha çok çalisarak, Aydin halki için üretmeye devam edecegimiz bir yil olacak.

Bu vesileyle yeni yilin tüm halkimiza huzur ve esenlik getirmesini temenni ediyor, saglik ve mutluluk dolu nice yillar diliyorum.