AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SAVRANDERE MAHALLESİ’NİN ALTYAPISINI YENİLİYOR

Haber Tarihi: 13.12.2021
|

Kentin her noktasinda modern ve saglikli altyapi hatlari olusturmak için büyük yatirimlar yapan Aydin Büyüksehir Belediyesi, Efeler’in Savrandere Mahallesi’nde çalismalara basladi. Aydin Büyüksehir Belediyesi Meclis Üyesi Baris Altintas ve ASKI Genel Müdürü Hakan Olkaç çalisma yapilan alanda inceleme yaparak, gelinen asama hakkinda da bilgi aldi.

Savrandere’ye büyük yatirim

Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) ekipleri tarafindan yürütülen Savrandere Mahallesi içme suyu sebeke hattinin yenilenmesi kapsaminda; altyapi ve üstyapi çalismalarinda yaklasik maliyeti iki milyon lira olan yatirim ile 9.709 metre içme suyu hatti, 142 adet abone baglantisi ve 2 adet yangin hidranti yapilacak. Ayrica mahallede sondaj çalismasi yapilarak ek su kaynaklari da olusturulacak. Bu proje ile Savrandere’nin içme suyu hatti kalici, islevsel ve modern bir altyapiya sahip olacak.

Muhtar Adigüzel’den Baskan Çerçioglu’na hizmet tesekkürü

Mahallesine yapilan yatirimdan dolayi mutlulugunu dile getiren Savradere Muhtari Rafet Adigüzel, “Çok büyük bir proje. Bu hizmeti bize sagladigi için Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na sonsuz saygilarimi ve tesekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

|