AYDIN’IN SULTANLARI SAHASINDA FIRTINA GİBİ ESTİ

Haber Tarihi: 28.11.2021

Aydin’in Sultanlari, misli.com Sultanlar Ligi'nin 11. hafta karsilasmasinda evinde Nilüfer Belediyespor’u agirladi. Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan karsilasma Sultanlarin hâkimiyetinde geçti ve maç 3-0 ile tamamlandi.

Üstün bir oyun ortaya koyarak maça hizli baslayan Aydin’in Sultanlari parkeyi rakibine dar ederek ilk seti 25 - 17 kazandi. Etkili oyununu ikinci sette de sürdüren Sultanlar, üst üste aldigi sayilar ile rakibini oyundan düsürdü ve ikinci seti 25-16'lik skorla 9 sayi farkla kazandi. Üçüncü sette de rakibine sans tanimayan Sultanlar, 25 - 20'lik skorla seti tamamlayarak maçi almayi bildi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, basarili bir oyun ile maçi kazanan oyunculari ve teknik heyeti tebrik etti.