BAŞKAN ÇERÇİOĞLU GERMENCİK PAZARI'NI ZİYARET ETTİ

Haber Tarihi: 04.11.2021
|

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes'le birlikte Germencik Pazari'ni ziyaret etti. Pazarda vatandaslarla sohbet edip vatandaslarin ve pazarci esnafinin sorunlarini dinleyen Baskan Çerçioglu pazardan alisveris de yapti.

Pazarda Baskan Çerçioglu’yla sohbet eden pazarci esnafi girdi maliyetlerinin yüksekliginden sikâyet etti. Özellikle son dönemde oldukça artan mazot ve gübre fiyatlarinin ister istemez ürün fiyatlarina yansidiginin altini çizen pazarci esnafi, satislarin da oldukça düsük oldugunu söyledi. Birçok esnaf ise saatin ilerlemis olmasina ragmen siftah yapamadigini belirtti. Pazar esnafi önceden tek günde sattiklari ürünü artik iki-üç pazar dolasarak satabildiklerini ifade etti.

Pazarda vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilasan Baskan Çerçioglu’yla sohbet eden birçok vatandas ise fiyatlarin yüksekliginden sikâyetçi oldu. Baskan Çerçioglu bir esnafin kahve daveti üzerine esnaftan hem alisveris yapti hem de ikram ettikleri kahveyi içip sohbet etti.

|