AKÇAKÖY’DE BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA SEVGİ SELİ

Haber Tarihi: 04.11.2021
|

Vatandaslarin hayatlarina dokunan yatirimlarini kentin dört bir tarafinda sürdüren Aydin Büyüksehir Belediyesi, Kösk’ün Akçaköy Mahallesi’nde uzun yillardir beklenen bir yatirimi gerçeklestirdi. Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) tarafindan mahallede köklü bir yatirim yapilarak yeni ve modern bir içme suyu altyapi agi olusturuldu.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, mahalleye yapilan tüm hizmetler için düzenlenen bulusmada Akçaköy Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Baskan Çerçioglu: Sizlere hizmet etmek bana gurur veriyor.

Baskan Çerçioglu’nun alana geldigi ilk andan itibaren sevgi seline dönüsen bulusmada genci yaslisi binlerce vatandas, Baskan Çerçioglu’nu yüreklerine bastilar. Vatandaslarin ilgisi ve desteginden dolayi duygulandigini belirten Baskan Çerçioglu, vatandaslar için çalismaktan gurur duydugunu ifade ederek, “Sizin 40 yildir süren sorununuzu degerli muhtarim bize anlatti. Seçimlerde ben özellikle hanim kardeslerime söz vermistim. Bir kadin anlayabilir neler çektiklerini ve dedim ki ‘en kisa sürede bu sorunu çözecegiz’ hep beraber de çözdük, hayirli ugurlu olsun. Kösk ilçemize toplamda 56 milyonluk yatirim yaptik. Kösk’ün bu zamana kadar almis oldugu en büyük hizmet. Kösk ilçemizde bir çok köyün suyu yoktu. Hanim kardeslerimiz kovalar ile tasiyordu. Biz bütün Aydin’in köylerinde su sorununu çözdük. Siz isteyin Büyüksehir yapsin. Büyüksehir Belediyesi olarak her zaman sizlerin hizmetindeyim. Sizlere hizmet etmek bana gurur veriyor. Hepinize çok tesekkür ediyorum, iyi ki varsiniz.” dedi.

Muhtar Vedat Kurus’u da sahneye alan Baskan Çerçioglu, hizmet için açik çek verdigini belirterek, ne sorun olursa olsun Büyüksehir Belediyesi ve ASKI olarak hizmetlerinde olduklarini belirtti. Muhtar Vedat Kurus da yapilan hizmetlerden dolayi Akçaköy halki adina Baskan Çerçioglu’na tesekkür etti.

|