AYDIN'IN SULTANLARI AVRUPA KUPALARINDA FIRTINA GİBİ ESİYOR

Haber Tarihi: 03.11.2021
|

Aydin Büyüksehir Belediyespor kadin voleybol takimi Türkiye'yi Avrupa’da basariyla temsil etmeye devam ediyor. Balkan Kupasi’nda sampiyonlugu elde ederek yoluna Avrupa’da devam eden Aydin’in Sultanlari, CEV Challenge Cup'in ilk turunda karsi karsiya geldigi Norveç temsilcisi BK Tromso’yu iki maç sonucunda set vermeden eledi.

Kupanin ilk tur ilk maçini 3-0 gibi net bir skorla kazanan Aydin temsilcisi, turun ikinci maçinda da sahanin tek hakimi oldu. Maçin ilk setini 18-25 kazanan Aydin’in Sultanlari, maçta baskisini arttirarak ikinci seti 15-25 ve üçüncü seti 11-25 kazanarak rakibine set vermeden turu geçmis oldu. Temsilcimiz Aydin Büyüksehir Belediyespor, bu sonuçla birlikte CEV Challenge Cup’ta Avrupa serüvenine devam edecek.

Baskan Çerçioglu: Aydin’in Sultanlari ile gurur duyuyoruz.

Avrupa kupalarinda gösterdikleri üstün basari ile gurur duyduklarini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Takimimizin basaracaklarina ve bir üst tura çikacagina inaniyorduk. Bu inanci bize onlar verdi ve hakli çiktilar. Aydin’in Sultanlari ile gurur duyuyoruz. Ülkemizi Avrupa’da en basarili sekilde temsil etmeye devam edeceklerine olan inancimiz son derece yüksek. Takimizin tüm teknik ekip ve sporcularini tebrik ediyorum.” dedi.

|