BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ATÇA PAZARI'NI ZİYARET ETTİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya ile birlikte Atça Pazarı'nı ziyaret etti.
Haber Tarihi: 01.11.2021
|

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya ile birlikte Atça Pazari'ni ziyaret etti. Baskan Çerçioglu pazarda vatandaslarla sohbet ederek vatandaslarin ve pazarci esnafinin sorunlarini dinledi.

Pazarda vatandaslar fiyatlarin yüksekliginden sikâyet ederken pazarci esnafi da satis yapamamaktan yakindi. Baskan Çerçioglu ise pazardaki pahaliligi ürünlerin yarimsar kilo satilmaya baslamasiyla örnek gösterdi. Baskan Çerçioglu pazarda vatandaslarin taleplerini ve sorunlarini bizzat dinleyerek bunlari simdiye kadar oldugu gibi en kisa sürede çözüme kavusturmak için elinden gelecegini söyledi.

Pazarda vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilasan Baskan Çerçioglu kahvaltisini da bir kahvehanede vatandaslarla birlikte yapti. Kahvaltida Baskan Çerçioglu Atça'ya yapilan ve yapilacak olan yatirimlari vatandaslarla degerlendirdi. Vatandaslar Büyüksehir Belediyesi'nin yaptigi yatirimlar için Baskan Çerçioglu'na tesekkür ederken, hayat pahaliliginin kendilerini oldukça zorladigini simit-çay hesabi yaparak anlatti.

Baskan Çerçioglu daha sonra Sultanhisar Belediyesi'nde Baskan Yildirimkaya ile Sultanhisar'a ve Atça'ya yapilacak yatirimlari görüstü.

|