BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: CUMHURİYETİMİZİN 98. YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Haber Tarihi: 28.10.2021
|

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Cumhuriyetin ilaninin 98. yildönümü için bir mesaj yayimladi:

Milletimizin kurtulus mücadelesinde inançla sarildigi bagimsizlik tutkusu bundan 98 yil önce millet egemenligi ile taçlanmistir. Cumhuriyetimizi kuran ve bunun için her zaman minnettar oldugumuz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarinin o günkü heyecanini Cumhuriyetimizin ikinci yüzyilinda her geçen gün daha da büyütüyoruz.

Geçen 98 yilda çesitli badireler atlatan milletimiz, en kötü zamanlarda bile birlik ve beraberlik içerisinde özellikle her yastan gencimizle Cumhuriyetimize sahip çikmistir. Türkiye'nin çagdas, laik, aydinlik yüzü olan Türk gençligine emanet olarak birakilan Cumhuriyetimize her yastan yurttaslar olarak sahip çikacak ve koruyacagiz.

Demokrasiye olan inancimizla sükranla andigimiz basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaslari olmak üzere sehitlerimize ve gazilerimize verdigimiz sözü tutacagiz. Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yasatacagiz.

Cumhuriyetimizin kurulusunun 98. yildönümünde Aydinlilarin ve milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’ni en içten duygularimla kutluyorum.

|