KADINA KARŞI ŞİDDETE DİKKAT ÇEKEN AYDIN’IN SULTANLARI KUZEYBORU’YU 3-0 YENDİ

Aydın’ın Sultanları, misli.com Sultanlar Ligi'nin 5. haftasında Kuzeyboru'yu 3-0 mağlup etti.
Haber Tarihi: 23.10.2021

Aydin’in Sultanlari, misli.com Sultanlar Ligi'nin 5. haftasinda Kuzeyboru'yu 3-0 maglup etti. Oyuna kadina karsi siddete dikkat çeken formayla çikan Aydin’in Sultanlari maçta bastan sona üstün bir oyun ortaya koydu.

Oyuna hizli baslayan Aydin’in Sultanlari, rakibine büyük bir üstünlük kurarak ilk seti 25-12 önde bitirdi. Ikinci sette de etkili oyununa devam eden Aydin’in Sultanlari bu seti de 25-13 önde kapatmayi bildi. Üçüncü sette bir ara dengeli bir oyun ortaya çikarken setin sonlarina dogru maça agirligini koyan Aydin Büyüksehir Belediyespor Kadin Voleybol Takimi maçi 3-0 almayi bildi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu üstün bir oyun ortaya koyarak maçi kazanan Aydin’in Sultanlari’ni tebrik etti.