Aydın Büyükşehir Belediyesi Yenipazarlı Çocuklara Yüzme Öğretiyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi"yle Yenipazar Belediyesi"nin ortaklaşa düzenlediği yaz yüzme kurslarına Yenipazarlı çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.
Haber Tarihi: 27.08.2021

Aydin Büyüksehir Belediyesi'yle Yenipazar Belediyesi'nin ortaklasa düzenledigi yaz yüzme kurslarina Yenipazarli çocuklar yogun ilgi gösteriyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskan Özlem Çerçioglu, yüzme kurslarini çocuklarin yaz tatillerini verimli geçirmeleri ve eglenerek yüzme ögrenmeleri için düzenlediklerini ifade etti.

Çocuklar ve aileleri yüzme kurslardan dolayi çok mutlu olduklarini söylerken kendilerine böyle bir imkân sagladigi için Baskan Çerçioglu'na tesekkür etti. Yüzme kursuna onlarca çocuk katilirken kurs yetkin egitmenler tarafindan veriliyor. Hijyen kurallari ve pandemi tedbirleri dikkate alinan kurslara katilan çocuklar hem spor yapiyor hem de eglenerek yüzme ögreniyor.

Diger taraftan Efeler ilçesinde Efeler Açik Yüzme Havuzu’nda da yüzme kurslarina devam ediliyor.