AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE TOHUM OTİZM VAKFI İŞ BİRLİĞİ SÜRÜYOR

Aydın Büyükşehir Belediye ile Tohum Otizm Vakfı’nın eğitimde kaliteyi yükseltmek üzere sürdürdüğü iş birliği devam ediyor. Tohum Otizm Vakfı Sürekli Eğitim Birimi Koordinatörü Psikolog Nehir Merinoslu, Otizm Destek Merkezi’nde Büyükşehir’in uzman kadrosu ile eğitim çalışması gerçekleştirdi.
Haber Tarihi: 20.08.2021
|

Aydinlik bir gelecek için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun egitimde firsat esitliginin saglanmasi konusunda projelerinden biri olan ve hayata geçirilen Otizm Destek Merkezi ile ailelere derman oluyor.

Is birligi güçlenerek devam ediyor

Destek Merkezi’nin kurulus asamasindan bu yana konunun uzmanlari ile hareket eden Büyüksehir Belediyesi, alaninda saygin ve uzman isimlerin yer aldigi Tohum Otizm Vakfi ile is birligini güçlendirerek devam ettiriyor. Bu kapsamda Tohum Otizm Vakfi Sürekli Egitim Birimi Koordinatörü Psikolog Nehir Merinoslu ile Otizm Destek Merkezi egitmenleri bir araya geldi. Nehir Merinoslu, derslere eslik ederek, Uygulamali Davranis Analizi yöntemi ile ilgili egitmenleri gözlemleyerek geri bildirimlerde bulundu.

Online ve yüz yüze egitimler sürecek

Otizm Destek Merkezi’nde görev alan egitmenler, verilen egitimde niteligin daha da yükseltilmesi hedefiyle Tohum Otizm Vakfi’nin uzman kadrosuyla online ve yüz yüze egitimlerini sürdürecek. Aydin Büyüksehir Belediyesi, Aydin’in egitim hayatina kazandirdigi Otizm Destek Merkezi’nin ardindan Otizm Spor Salonu’nu da faaliyete geçirmisti. Bu merkezlerdeki egitim veren deneyimli kadronun da düzenli egitimleri Tohum Otizm Vakfi is birligi ile devam edecek.

|