BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTİN YOLLARINI YENİLEMEYE DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi kent genelinde güvenli ve konforlu yollar oluşturmaya devam ediyor. Köşk’ün Yavuzköy ve Nazilli’nin Bozyurt mahallelerinde sıcak asfalt serimi yapılarak yenilenen yollar trafiğe açıldı.
Haber Tarihi: 19.08.2021
|

Kente yeni yollar kazandirmak ve mevcut yollari yenilemek için Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskani Özlem Çerçioglu’nun hizmet odakli belediyecilik anlayisi ile yatirimlarini sürdüren Büyüksehir Belediyesi, vatandaslarin konforlu ve güvenli yollarda seyahat etmesi için yogun bir sekilde çalismalarini sürdürüyor.

Fen Isleri Dairesi Baskanligi’nin kontrolünde ilerleyen yol yapim çalismalarinda, Kösk’ün Yavuzköy ve Nazilli’nin Bozyurt mahallelerinde asfalt serimi tamamlanarak, sürüs güvenligini arttiran yol uyari çizgilerinin çekilmesi ve Ulasim Daire Baskanligi ekiplerince de yeni duraklarin yerlestirilmesi ile birlikte yollar vatandasin hizmetine sunuldu.

Kösk’ün Yavuzköy Mahallesi’nde yol yapim çalismalari bitti

Kösk’ün Yavuzköy Mahallesi’nin ana baglanti yolundaki çalismalarda ilk olarak kazi ve temel malzeme serimi yapildi. Yolda yapilan genisletme çalismasi ile birlikte sicak asfalt serimi yapilarak Yavuzköy yolu trafige açildi. Vatandaslarin yogun olarak kullandigi yolda yapilan çalismalarla konforlu ve güvenli bir hat olusturularak, Yavuzköy mahalle sakinlerine uzun yillar hizmet verecek, kalici bir yatirim gerçeklestirilmis oldu.

Nazilli’nin caddelerine Büyüksehir eli degiyor

Nazilli’nin caddelerine altin dokunuslar yaparak güvenli ve konforlu yollar kazandirmaya devam eden Büyüksehir Belediyesi, Bozyurt Mahallesi’ndeki 2.3 kilometrelik güzergahta da yol yapim çalismalarini tamamladi. Kazi ve temel serimi çalismalarinin ardindan sicak asfalt serimi yapilan yol, sicak asfalt seriminin ardindan sürüs güvenligini saglayacak olan sari çizgiler ve yeni durak ile yolun çehresi degisti. Nazilli'de ayrica Hamzalli ve Pirlibey mahalleleri arasinda da yol yapim çalismalari devam ediyor.

|