AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ ÇİNE’DE YANGINLA MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri Çine’de süren orman yangınına müdahale etmeye devam ediyor.
Haber Tarihi: 08.08.2021

Aydin Büyüksehir Belediyesi Çine'de devam eden yangina itfaiye ekipleri müdahale etmeyi sürdürüyor.

Yanginin çiktigi ilk andan itibaren alevlerle mücadele eden Büyüksehir Itfaiyesi, yanginin daha fazla yayilmamasi için gece gündüz söndürme çalismalarinda bulunuyor.

Onlarca araç ve itfaiye ekibi ile alevlerle mücadelesini sürdüren Büyüksehir ekipleri, yerlesim birimlerini güvenligini alarak yanginin evlere ulasmasini engellemek için tüm gücüyle çalismalarina devam ediyor.

Itfaiye ekipleri alevlerle mücadele ederken Büyüksehir'in arasöz ve tankerleri de yanginla müdahale edilen alana su takviyesinde bulunuyor.