AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ FARKLI NOKTALARDA YANGINLARLA MÜCADELE EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi tüm birimleriyle Karacasu’da devam eden yangınla birlikte Bozdoğan’ın Madran Dağı’nda ve Çine’nin Gökbel dağında büyüyen yangına da müdahale ediyor.
Haber Tarihi: 06.08.2021
|

Türkiye’yi etkisi altina alan orman yanginlari Aydin’in farkli noktalarinda bas gösteriyor. Karacasu süren yangin kontrol altina alinmaya çalisilirken, iki noktada daha alevler yükseldi. Bozdogan’in Madran Dagi’nda yangin baslayan, Çine’nin Gökbel daginda büyüyen alevlerde ormani etkisi altina aliyor.

Yangin bölgelerinde Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun talimatiyla tüm birimleri seferber olan Büyüksehir Belediyesi, teyakkuzda bekleyen tüm ekiplerini harekete geçirdi.

Büyüksehir Itfaiyesi ormanlarin ve içinde yasayan canlilarin zarar görmemesi ve yanginin yerlesim birimlerine ulasmasini engellemek için yogun çaba sarf ediyor. Itfaiye ekipleri ormanin içerisinde yanginla mücadele ederken, Büyüksehir’in diger birimleri de onlarca araç ve personelle birlikte; kepçeler, su tasimak için tankerler ve itfaiye araçlarin yangin bölgelerine erisimi için dozerlerle yol açarak destekte bulunuyor.

|