BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 596 MAHALLEYİ ZİYARET ETTİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi 'Büyükşehir Sahada' uygulamasını devam ettiriyor
Haber Tarihi: 03.08.2021
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi "Büyüksehir Sahada" uygulamasi kapsaminda bütün bürokratlariyla Aydin'in her ilçesinde mahalleleri ziyaret etmeye devam ediyor. Dün aksamki ziyaretlerle birlikte toplam 596 mahalleye gidilirken toplantilarda vatandaslarin Büyüksehir Belediyesi'nden talepleri alindi ve Büyüksehir Belediyesi'nin bundan sonraki yatirim programi bu taleplere göre sekillendirilecek.

Katilimci belediyecilik anlayisiyla çalismalar yürüten Aydin Büyüksehir Belediyesi, Aydin'in her mahallesine ulasarak vatandaslarin taleplerini dinliyor. "Büyüksehir Sahada" uygulamasiyla bürokratlar tarafindan vatandaslarin Büyüksehir Belediyesi'nden istekleri alinirken bu istekler de teker teker yerine getiriliyor. Toplantilara Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin ve Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü'nün (ASKI) tüm bürokratlari katiliyor.

Baskan Çerçioglu: Vatandaslarimizi dinliyoruz

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu Aydin'i yönetirken her vatandasa ulasip Büyüksehir Belediyesi'nden bir istegi olup olmadigini sorduklarini ifade ederken "Hizmetlerimizi vatandaslarimizi talepleri, beklentileri ve ihtiyaçlari dogrultusunda sekillendiriyoruz. Vatandaslarimizi teker teker dinleyip bunlari yerine getirebilmek için 24 saat çalisiyoruz. Aydin'i vatandaslarimizla birlikte yönetmeye devam edecegiz" ifadelerini kullandi.

|