AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN ZAFER BAYRAMI TEMALI RESİM VE ŞİİR YARIŞMASI

Aydın Büyükşehir Belediyesi gençlerin kültür, sanata ve edebiyata olan ilgilerini arttırmak için etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında tablet bilgisayar, bisiklet, puzzle ödüllü resim ve şiir yarışması düzenliyor.
Haber Tarihi: 03.08.2021
|

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün komutasinda düsman güçlerine karsi yapilan Büyük Taarruz’un zaferle taçlanmasini anmak için her yil kutlanan 30 Agustos Zafer Bayrami, bu yil da cosku ile kutlanacak.

Aydin Büyüksehir Belediyesi de bu sanli zaferin 99. yil dönümünde gençlere yönelik bir yarisma düzenliyor. Aydin içerisindeki okullarda ögrenim gören tüm ilk ve ortaokul ögrencilerine yönelik olarak düzenlenen resim ve siir yarismasi ile hem milli bayramimizin anilmasi hem de bu zafer gününün kültür, sanat ve edebiyat ile bulusmasi hedefleniyor.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu bu yarisma ile 30 Agustos’un degerinin; kültür, sanat ve edebiyat ile daha iyi anlasilmasini ve özellikle katilimci gençlerin yasamlarinda unutulmaz bir ani olusturmasini istediklerini belirtti. Baskan Çerçioglu Aydin’daki tüm ilk ve ortaokul ögrencilerini yarismaya katilmaya davet etti.

Yarisma için basvurular 26 Agustos Persembe günü mesai bitimine kadar, eserlerin elden teslimi ya da posta yoluyla, Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskanligi’na yapilacak.

Yarisma için iletisim

Yarisma ile ilgili detayli bilgiye, 444 40 09 / Dâhili: 1212 -1205 numarali hatlardan ve https://aydin.bel.tr/detail/9734/tc-aydin-buyuksehir-belediyesi-30-agustos-zafer-bayrami-konulu-resim-ve-siir-yarismasi-sartnamesi-2021 linkinde kolaylikla ulasiliyor.

|