BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Haber Tarihi: 09.01.2021

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayimladi. Baskan Çerçioglu mesajinda sunlari ifade etti:

Halkin dogru ve tarafsiz haber almasi için mücadele eden gazeteciler, demokrasilerin olmazsa olmazidir. Dogru ve düzgün haber yapmak da gazetecilerin sorumlulugudur.

Basin meslek ilkelerinden ödün vermeden demokrasimizi güçlendiren ve bu ugurda canlarindan olan Ugur Mumcu, Abdi Ipekçi gibi gazetecilerimizi de minnetle aniyoruz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dedigi gibi, “Bir milletin mutluluk hedefi olan ortak dogrultuda yürümesini teminde, basin basli basina bir kuvvet, bir okul, bir rehberdir.” Iste bu sorumlulukla, çagdas ve aydinlik bir Türkiye için kalemleri ile emek veren tüm gazetecilerimizin gerçekleri özgürce yazabildigi günler dilegiyle 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.