AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ CAN DOSTLARIMIZI UNUTMUYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde de beslenme noktalarına mama bırakarak can dostlarımızı unutmuyor.
Haber Tarihi: 03.01.2021
|

Koronavirüs tedbirleri kapsaminda uygulanan sokaga çikma kisitlamasinin oldugu günlerde yiyecek bulma güçlügü çeken can dostlarimizi Aydin Büyüksehir Belediyesi unutmadi.

Saglik Isleri Daire Baskanligi’na bagli Veteriner Isleri Sube Müdürlügü ekiplerince, Aydin’in 17 ilçesindeki beslenme noktalari ve merkeze uzak noktalardaki can dostlarimiza mama birakildi.

Lokantalarin paket servisi geçmesi ve vatandaslarin tedbirler kapsaminda sokaga çikmamasi nedeniyle sokak hayvanlarinin beslenme kaynaklari azaldi. Büyüksehir Belediyesi de can dostlarimizin beslenme sorunu çekmemesi için, parklar, bahçeler ve kirsal bölgelerde mama dagitimini sürdürüyor.

“Bu sehirde yasayan her canli için Büyüksehir’in hizmetleri araliksiz olarak devam eder.”

Can dostlarimizin bakimi ve beslenmesi konusunda Büyüksehir Belediyesi’nin her türlü hizmeti verdigine belirten Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskani Özlem Çerçioglu, “Can dostlarimizin bakimi ve beslenmesi için veterinerlerimizin gözetiminde çalismalar sürdürülüyor. Özellikle sokaga çikma kisitlamasinin oldugu günlerde mama dagitimini daha da arttirarak sürdürüyoruz. Bu sehirde yasayan her canli için Büyüksehir’in hizmetleri araliksiz olarak devam eder. Duyarli vatandaslarimizla birlikte can dostlarimiza sahip çikmak bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

|