BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: 2021 ŞEFKAT, İYİLEŞME VE UMUT YILI OLACAK

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yeni yıl için bir mesaj yayımladı. Başkan Çerçioğlu mesajında şunlara yer verdi:
Haber Tarihi: 30.12.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu yeni yil için bir mesaj yayimladi. Baskan Çerçioglu mesajinda sunlara yer verdi:

Degerli Aydinlilar

Hep birlikte zorlu bir yili geride biraktik. 2020’de yasadigimiz pandemi süreci bizlere bir kez daha bilimin degerini ve önemini anlamak için firsat oldu. Saglik çalisanlarimiza duydugumuz minnet duygusunu buradan altini çizerek bir kez daha belirtmek istiyorum.

Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak bu yil hizmetlerimizi derman belediyeciligi duygusu ile yaptik. Ihtiyaci olana el uzattik, kimseyi asla yalniz birakmadik. Büyüyen bir kentin ihtiyaçlarini gelecek yillari planlayarak hayat geçirdik. Tüm çalisma arkadaslarimla birlikte gönlümüz rahat bir sekilde yeni yila giriyoruz.

Inaniyorum ki 2021 sefkat, iyilesme ve umut yili olacak. Kentimiz, ülkemiz ve milletimiz için daha bereketli, daha güçlü ve çok daha mutlu sekilde yeni yili geçirecegiz.

Dayanisma içinde umudu büyütüp ve sevgiyi paylasip, yeni yilda eminim ki çok güzel basarilar elde edecegiz.

Yine hep beraber daha saglikli ve çokça gülümseyecegimiz günleri yasayacagiz.

Yeni yilinizi en içten duygularimla kutlar, saglik ve mutluluk dolu nice yillar dilerim.

|