AYDIN’IN ALTYAPISI BÜYÜKŞEHİR’İN ÇALIŞMALARIYLA YENİLENİYOR

Aydın’ın dört bir yanında kentin altyapısına kalıcı hizmetler sunan ASKİ, eş zamanlı olarak Bozdoğan, Nazilli, Köşk, Germencik ve İncirliova’da; içme suyu, yağmur suyu,kaynak suyu ve kanalizasyon hattı yapım çalışmalarını sürdürüyor.
Haber Tarihi: 18.12.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi pandemi sürecinde hiz kesmeden devam ettigi altyapi çalismalarina tüm ilçelerde devam ediyor.

Sehrin hem üstünde ve hem de altinda süren yasamin sorunsuz olarak islemesi için yogun çaba gösteren Büyüksehir ekipleri, kalici hizmetler sunarak vatandasin hayatini kolaylastiracak çalismalar yapiyor.

Bu kapsamda, Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) birçok ilçede eszamanli olarak yagmur suyu, içme suyu, kaynak suyu ve kanalizasyon hatlarinin iyilestirilmesi hizmetlerini sürdürüyor.

Bozdogan’in Alhisar mahallesinde yeni içme suyu sondaji enerji nakil hatti ve içme suyu terfi hatti yapan ASKI ekipleri; Haydere mahallesindeise içme suyu isale hatti yapim çalisamasi gerçeklestiriyor. ASKI ekipleri Kösk’ünAkçaköy mahallesinde yagmur suyu hatti yapim çalismasini sürdürürken, Gökkiris mahallesindede içme suyu isale hatti yapiyor.

Aydin’in her kösesinde vatandaslarin hayatini kolaylastirmak için araliksiz çalismaya devam edenASKI, Germencik’in Çamköy mahallesindeiçme suyu sebeke hatti,Incirliova’nin Hürriyet mahallesinde kanalizasyon hatti ve Nazilli’nin Mescitli mahallesindeise kaynak suyu drenaj çalismasi gerçeklestiriyor. Çalismalarin hizli yapilmasindan dolayi memnun olan vatandaslar, Aydin Büyüksehir Belediyesi ekiplerinin kalici çözümler sunan hizmetleri için Baskan Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

|