SARNIÇ MAHALLE MUHTARI ÖZTÜRK’TEN AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE SONDAJ TEŞEKKÜRÜ

ASKİ Çine’nin Sarnıç Mahallesi’nde su sondajı yaprak mahalleye uzun yıllar yetecek bir kaynak oluşturdu. Mahalle Muhtarı Bülent Öztürk yapılan özverili çalışmalar için Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Haber Tarihi: 14.09.2020
|

ASKI Çine’nin Sarniç Mahallesi’nde su sondaji yaprak mahalleye uzun yillar yetecek bir kaynak olusturdu. Mahalle Muhtari Bülent Öztürk yapilan özverili çalismalar için Baskan Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Aydin Büyüksehir BelediyesiSu ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü’ne (ASKI) bagli ekipler merkeze uzak mahallelerdeki sondaj çalismalarini ara vermeden sürdürüyor.

Çalismalar kapsaminda Çine’nin Sarniç Mahallesi’nde de sondaj açmak için ön arastirma yapan ekipler Muhtar Bülent Öztürk esliginde köyün birçok noktasini inceledi. Dogru noktada karar kilan ASKI ekipleri köyün ihtiyacini uzun yillar karsilayacak kadar suyu Sarniç Mahallesi’ne kazandirdi.

Kurak bir mevsim olmasina ragmen sondaj yapilan yerden çikan su mahalle halkini sevindirdi. Konuyla ilgili açiklama yapan Çine Sarniç Mahalle Muhtari Bülent Öztürk, “ASKI ile yaptigimiz görüsmeler sonrasinda geldiler ve Allah razi olsun sondajimizi yaptilar. ASKI ekiplerini ne zaman arasam ulasiyorum ve hizmetlerimi aliyorum. Suanda bizim köyümüze yetecek kadar fevkalade bir su bulduk. Bunun için ASKI’nin tüm personeline tesekkür ediyorum. Büyüksehir’in diger çalismalarindan da oldukça memnunum. Özellikle Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na tesekkür ediyorum.” dedi.

 

|