KARAHAYIT MAHALLE MUHTARI ÇELİK “HALKIMIZ MEMNUN. HALK İSTER BÜYÜKŞEHİR YAPAR”

ASKİ Çine’nin Karahayıt Mahallesi’nin su ihtiyacını uzun yıllar karşılayacak sondaj çalışması yaptı. Muhtar Erol Çelik, “Halkımız ve biz memnun olduk.Halk ister büyükşehir yapar. Özlem Çerçioğlu başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
Haber Tarihi: 14.09.2020
|

ASKI Çine’nin Karahayit Mahallesi’nin su ihtiyacini uzun yillar karsilayacak sondaj çalismasi yapti. Muhtar Erol Çelik, “Halkimiz ve biz memnun olduk.Halk ister büyüksehir yapar. Özlem Çerçioglu baskanimiza çok tesekkür ediyoruz.” dedi.

Aydin Büyüksehir BelediyesiSu ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) kentin birçok noktasinda yeni su kaynaklari olusturmaya devam ediyor.

ASKI ekipleri Çine Karahayit Mahallesi’nde yaptigi çalismalarla mahalle halkinin büyük begenisini topladi. Ekipler sondaj kuyusu ile hem kaliteli hem de uzun yillar yetecek bir su sondaji ile mahallenin su ihtiyacina köklü bir çözüm saglamis oldu.

Konuyla ilgili açiklamalarda bulunan Mahalle Muhtari Erol Çelik, ASKI’ye yaptiklari müracaat sonrasinda çalismalarin hizli bir sekilde yapilarak neticelendirildigini belirterek“ASKI ekiplerigelip yerinde inceleme yaptilar ve pompa aracini gönderdiler. Ayni gün suyumuzu kazdik, aritmasini yaptilar ve yine ayni gün tahlil yapildi, sonraki gün de suyumuzu bagladilar. Çok kisa sürede çalismayi bitirdiler. Suyumuzun yaninda asfaltimizda yapildi. Büyüksehir’in tüm çalismalari ile yanimizda olmasi bizleri sevindiriyor. Halkimiz ve biz memnun oluyoruz.Bu su köyün ihtiyaçlarini fazlasiyla karsilayacak.” dedi.

ASKI ekipleri ile uyumlu bir sekilde çalistiklarini da ifade eden Muhtar Çelik, “Gece 12’de olsa arayinca isimizi yapiyorlar. Biz bir adim atinca onlar bize iki adimla geliyorlar. Suyumuz açilinca herkes arasi tek tek tesekkür etti. Halkimiz memnun. Halk ister büyüksehir yapar. Özlem Çerçioglu baskanimiza çok tesekkür ediyoruz.” seklinde konustu.

 

|