BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ESNAFI VE VATANDAŞI MASKESİZ BIRAKMIYOR

Toplum sağlığına büyük önem veren Aydın Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların en çok ihtiyaç duyduğu ürün haline gelen maskeleri ücretsiz dağıtmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 11.08.2020
|

Toplum sagligina büyük önem veren Aydin Büyüksehir Belediyesi, vatandaslarin en çok ihtiyaç duydugu ürün haline gelen maskeleri ücretsiz dagitmaya devam ediyor.

Il genelindeki tüm caddelerde dezenfekte çalismasi gerçeklestirmeye devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi, bir tarafindan da ücretsiz hijyen kitleri ve maske dagitimini sürdürüyor. Aydin genelinde kurulan tüm semt pazarlarinda maske dagitimini sürdüren ekipler Nazilli Persembe Pazari'nda da maske dagitimi gerçeklestirdi. Nazilli'de kurulan semt pazarlarinda alisveris yapan vatandaslara ve pazarci esnafina araliksiz olarak maske dagitimina devam eden ekipler, maske takmanin önemiyle ilgili gerekli uyarilarda da bulunuyor.

Pazarci esnafi ve vatandaslar, Büyüksehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayisindan duyduklari memnuniyeti dile getirerek Baskan Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

 

|