ATA MAHALLELİ KADINLAR: BÜYÜKŞEHİR'İN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUNUZ

Efeler Ata Mahallesi Aksaray Caddesi'nde ikamet eden kadınlar, caddelerinde ve mahallelerinde yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirmek için, Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Vicdan Çetav'ı ziyaret etti.
Haber Tarihi: 16.07.2020
|

Efeler Ata Mahallesi Aksaray Caddesi'nde ikamet eden kadinlar, caddelerinde ve mahallelerinde yapilan çalismalardan duyduklari memnuniyeti dile getirmek için, Aydin Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Baskani Vicdan Çetav'i ziyaret etti.

Mahalleleri ile ilgili taleplerini her ilettiklerinde olumlu sonuç aldiklarini belirten mahalle sakinlerinden Hanife Sahin "Mahallemizde temizlik olsun, park ve bahçelerle ilgili isler olsun aradigimizda ilgileniyorlar. Her aradigimizda Büyüksehir Belediyesi'ne rahatlikla ulasabiliyoruz." dedi.

 

"Aydin'a kadin elinin degdigi belli oluyor"

Mahallelerine özel önem verdiklerinin altini çizen Sahin, "Mahallemizi seviyoruz, mahallemizin temiz ve bakimli olmasi için duyarliyiz. Mahallemizde her yer piril piril olsun istiyoruz. Sag olsunlar baskanlarimiz da bize yardimci oluyorlar. Biz de vatandas olarak elimizden gelenleri yapmaya çalisiyoruz. Özlem Baskanimiz çok iyi çalisiyor. Çalismalarinin devamini diliyoruz. Aydin'i Aydin yapti, biz bu kanidayiz. Aydin'a bir kadin elinin degdigi belli oluyor, çok memnunuz." ifadelerini kullandi.

 

“Büyüksehir her zaman yanimizda”

Ata Mahallesi'nin gelismekte olan bir yer oldugunu hatirlatan mahalle sakinlerinden Habibe Arda ise "Büyüksehir Belediyesi'nin ilgili birimleri de yol bakimlari ve agaçlarin budanmasi konusunda her zaman yanimizda. Özlem Baskan'in bir kadin olarak sehre yaklasimi daha farkli. Öncelikle kendisine daha rahat ulasabiliyoruz. Köylerdeki çiftçiye verilen destekleri çok takdir ediyoruz." seklinde konustu.

 

|