AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ESNAFIMIZA MASKE VE DEZENFEKTAN DAĞITIMINI SÜRDÜRÜYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi esnafımıza maske ve dezenfektan dağıtımına ara vermeden devam ediyor.
Haber Tarihi: 16.07.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi esnafimiza maske ve dezenfektan dagitimina ara vermeden devam ediyor.

Aydin Büyüksehir Belediyesi, koronavirüs önlemleri kapsaminda takilmasi zorunlu olan maskelerin temini konusunda esnaflarimizin yaninda olmaya devam ediyor.

Bir yandan kent genelindeki;isyerleri, araçlar, parklar ve kamu binalari olmak üzere birçok alani düzenli olarak dezenfekte eden Büyüksehir Belediyesi, bir yandan da virüse karsi kisisel koruyucu önlemlerin alinmasi konusunda esnafimiza destegini sürdürüyor.

AYBA ekipleri tarafindan kapi kapi gezilerek lokanta esnafimiza kutu halinde maskeleri ve dezenfektanlari teslim ediliyor. AYBA ekiplerinin dagitimina Aydin Lokantacilar Odasi Baskani Ali Ongan da eslik etti.

LOKANTACILAR ODASINDAN BASKAN ÇERÇIOGLU’NA TESEKKÜR

Koronavirüs sürecinin ilk günlerinden bu yana Büyüksehir Belediyesi'nin yanlarinda oldugunu belirten Ali Ongan, “Belediyemizin yaptigi uygulamadan yönetimimiz adina memnunuz. Üyelerimiz de oldukça memnun oldu. Maske ve dezenfektan dagitimda AYBA ekiplerinin yaninda yer aldik ve esnaf arkadaslarimiza baskanimizin selamlarini ilettik. Maske dagitimi ve dezenfekte çalismalari için Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na tesekkür ediyorum” dedi.

 

|