AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALAZGİRT MEYDANI'NDA ÇİZGİ ÇALIŞMASI YAPTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Malazgirt Meydanı'nda trafiğin sağlıklı akması için yeni çizgi çalışması yapıldı.
Haber Tarihi: 06.07.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi Ulasim Dairesi Baskanligi Trafik Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan Malazgirt Meydani'nda trafigin saglikli akmasi için yeni çizgi çalismasi yapildi. Meydanda olasi kazalarin önüne geçmek için de yeni uyari levhalariyla trafik isaretleri monte edildi.

Aydin genelinde trafigin saglikli akmasi için çalismalar yürüten Ulasim Dairesi Baskanligi Trafik Sube Müdürlügü ekipleri, Efeler'deki Malazgirt Meydani'nda yeni çizgi çalismasi yapti. Meydanda trafigin güvenli akmasi ve trafigi aksatacak sekilde araç park edilmesinin önüne geçmek için yapilan çizgi çalismasiyla meydandaki trafik akisi daha saglikli hale getirildi.

Vatandaslarin can ve mal güvenligine özel önem verdiklerini ifade eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Aydin genelinde trafigin güvenli bir sekilde akmasi için çalismaya devam edeceklerini söyledi. 

 

|