AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri Aydın genelinde yol yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Haber Tarihi: 06.07.2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri ekipleri Aydin genelinde yol yapim çalismalarina tüm hiziyla devam ediyor. Ekipler Didim'den Incirliova'ya Germencik'ten Nazilli'ye birçok yerde eszamanli çalisma yürütüyor.

Aydin genelinde sicak asfalt çalismalarini hizlandiran ekipler Didim Aytepe Caddesi'nin ikinci etabini yapmaya devam ediyor. Incirliova Osmanbükü'nde de sicak asfalt öncesi düzenleme çalismasi yapilirken burada kisa bir süre sonra sicak asfalt serim isine baslanacak. Ekipler sicak asfalt öncesi düzenleme çalismasini Nazilli Esenköy'de de gerçeklestiriyor.

Diger taraftan Germencik Dereköy ile Hilal Sokak'ta ve Efeler'de Egrikavak - Musluca arasinda sathi kaplama çalismalari tüm hiziyla sürdürülüyor.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu Aydin'a yeni yollar kazandirmaya devam edeceklerinin altini çizdi. Baskan Çerçioglu "Yaz mevsiminin gelmesiyle yol yapim çalismalarina hiz verdik. Aydin'da yollari yenilemeye devam edecegiz" ifadelerini kullandi.