AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SÖKE’DE MAHALLE MAHALLE ÇALIŞIYOR

ASKİ ekipleri Söke’nin Sazlı Mahallesi’nde kalıcı çözümler üreterek mahalleye hem yağmur suyu hem de içme suyu isale hattı kazandırıyor.
Haber Tarihi: 06.07.2020
|

ASKI ekipleri Söke’nin Sazli Mahallesi’nde kalici çözümler üreterek mahalleye hem yagmur suyu hem de içme suyu isale hatti kazandiriyor.

Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) Söke’nin nüfusu en yüksek mahallelerinden olan Sazli’da altyapi çalismalarini hizlandirdi.

Iki farkli noktada çalismalarini sürdüren ASKI ekipleri, yagmur suyu hatti ve içme  suyu hatlarinda ihtiyaçlara uzun süre cevap verebilecek kapasiteye sahip genis çapli bir çalisma yürütüyor.

Kibris Caddesi’nde yapilan çalismayla mahalle içinde olan 3 bin 500 metrelik içme suyu isale hatti yenilendi. Bu çalismanin ardindan ayni mahallede çalismalarina devam edecek olan ASKI ekipleri içme suyu sebeke hattini yenileyecek.

Mahallede ayrica yogun yagis yasandigi günlerde olusabilecek su baskinlarina karsi yagmur suyu desarj hatti genis borular ile güçlendirildi ve hat kapali hale getirildi. Mahalle halkinin talepleri dogrultusunda çalismalarina yön veren ve uzun ömürlü kalici hizmet sunan ASKI ekiplerinin çalismalari mahalle sakinleri tarafindan büyük memnuniyetle karsilandi.

Yapilan altyapi çalismalari için konusan Sazli Mahalle Muhtari Çetin Yolcuoglu "Hizmetlerimiz sirasiyla yerine getiriliyor. Yapilan çalismalardan mahalle halki olarak memnuniyet duyuyoruz ve Baskanimiz Özlem Çerçioglu'na tesekkür ediyoruz" dedi.

 

|