BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HÜKÜMET BULVARI'NDAKİ ÇALIŞMALARI BİTİREREK BULVARI KULLANIMA AÇTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışması yapılan Efeler Hükümet Bulvarı'nda boya çalışmasa da bitirilerek yol tamamıyla vatandaşların kullanımına açıldı.
Haber Tarihi: 15.06.2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan sicak asfalt çalismasi yapilan Efeler Hükümet Bulvari'nda boya çalismasa da bitirilerek yol tamamiyla vatandaslarin kullanimina açildi.

Efeler'in araç trafigi anlaminda en islek bölgesi olan Hükümet Bulvari'nda yapilan çalismada yol sicak asfaltla kaplanmisti. Hükümet Bulvari'ni kesen Dogu Gazi ve Bati Gazi bulvarlarinda da sicak asfalt çalismasi yapilirken, Hükümet Bulvari'nda yapilan sicak asfalt çalismalarinin ardindan ise yol çizgilerinin, yol kenarlarinin ve orta refüjün boyama islemi gerçeklestirildi.

Bulvarin daha modern bir hale getirilmesinden duyduklari memnuniyeti dile getiren bölge esnafi ve vatandaslar, yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.