KUŞADASI'NDAKİ KANALİZASYON ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

Her yıl yaz aylarında nüfusu kat kat artan Kuşadası'nda Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) tarafından yapılan ilave altyapı çalışmalarında sona gelindi.
Haber Tarihi: 11.06.2020
|

Her yil yaz aylarinda nüfusu kat kat artan Kusadasi'nda Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) tarafindan yapilan ilave altyapi çalismalarinda sona gelindi.

Ilçede yerlesimin ve otellerin en yogun oldugu bölgelerden olan Atatürk Bulvari'nda mevcut hatlarin tasima kapasitesinin 4 katina çikarilmasiyla turizm cenneti Kusadasi'nda kanalizasyon altyapisi tamamen yenilenmis olacak. Böylelikle Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapilan ve 130 milyon Türk lirasi yatirim maliyeti olan Kusadasi Ileri Biyolojik Atiksu Aritma Tesisi ve Davutlar-Güzelçamli grup kanalizasyon sisteminden sonra Atatürk Bulvari'nda da ek kanalizasyon altyapisi tamamlanmis olacak.

Baskan Çerçioglu: Turizm cennetine yatirimlarimiz devam edecek

Kusadasi'na hak ettigi degeri kazandirdiklarini vurgulayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, "Büyüksehir Belediyesi olarak yaptigimiz yatirimlarla turizmin baskenti Kusadasi'na uzun yillar kullanilacak bir altyapi kazandirdik. Kusadasi'nda yatirimlarimiz devam edecek" ifadelerini kullandi.

 

|