AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ÇİFTÇİYE ALIM DESTEĞİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi çilek üreticisinin elinde kalan ürünlerini alarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıttı.
Haber Tarihi: 15.05.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi çilek üreticisinin elinde kalan ürünlerini alarak ihtiyaç sahibi vatandaslara dagitti. Mahsulün dalinda çürümesine izin vermeyen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Çiftçiye destegimizi yeri gelir fidan ve tohumla yeri gelir alim destegini sunarak yapariz. Biz çiftçimizin her zaman yanindayiz” dedi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi çilek üreticinin sesini duydu ve onlarin derdine derman olmak için harekete geçti. Koronavirüs salgini nedeniyle, çiftçinin pazar alani daralinca çilekler dalinda kaldi. Geçen yillarda benzer sorunlari yasayan nar, portakal, erik ve patates üreticisinin de elinde kalan ürünlerini satin alan Büyüksehir Belediyesi, bu defa da çilek üreticisine destek oldu.

Atça’daki çilek üreticilerinden alinan çilekler birer kiloluk paketler yapilarak ihtiyaç sahibi vatandaslara dagitildi.

Baskan Çerçioglu, “Çiftçimizin her zaman yanindayiz.”

"Çiftçiye destegimizi yeri gelir fidan ve tohumla yeri gelir alim destegini sunarak yapariz" diyen Baskan Çerçioglu, Biz çiftçimizin her zaman yanindayiz ve yaninda olmaya da devam edecegiz. Geçmiste benzer sorunlar yasaninca da alim destegi yapmistik. Hem çiftçimiz kazansin hem de vatandasimiz saglikli gidaya ulasabilsin istiyoruz” dedi.

Üreticiden Baskan Çerçioglu’na destek tesekkürü

Ürünlerini pazarlamak konusunda bu yil büyük sorunlar yasadiklarini belirten çilek üreticileri, “Geçmis yillarda Büyüksehir Belediyemiz çiftçiye çesitli ürünlerde alim destegi sunmustu. Bu sene de bizlere destek olundu. Bu alim destegi bizlere ilaç gibi geldi” diyerek baskan Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

 

|