BÜYÜKŞEHİR 65 YAŞ VE ÜSTÜ VATANDAŞLARA MASKE DAĞITTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi, uzun sürenin ardından sokağa çıkma izni verilen 65 yaş ve üstü vatandaşlara maske dağıttı.
Haber Tarihi: 15.05.2020

Sokaga çikma kisitlamasi tedbirlerinden dolayi evlerinde kalan 65 yas ve üstü vatandaslar, bugün uzun sürenin ardindan ilk defa sokaga çikti. Aydin Büyüksehir Belediyesi saat 11.00-15.00 arasinda yürüyüs yapmak için evlerinden ayrilan Aydinli 65 yas ve üstü vatandaslara maske dagitti. Maske dagitimi Aydin’in 17 ilçesinde farkli noktalarda hazir bulunan mobil ekipler tarafindan parklarda ve caddelerde yapildi.

Steril sartlarda paketlenen maskeleri dagitan Büyüksehir Belediyesi’nin bu uygulamasi, Aydinlilar tarafindan memnuniyetle karsilandi. Maskeye kolay ulasabildikleri ve bu sekilde daha güvenli sartlarda yürüyüs yapabildiklerini belirten vatandaslar, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Büyüksehir Belediyesi ayni uygulamayi 13 Mayis Çarsamba günü 0-14 yas, 15 Mayis Cuma günü de 15-20 yas arasi vatandaslarin sokaga çikis izni olan günlerde de devam ettirecek.