BÜYÜKŞEHİR’DEN CADDE VE BULVARLARDA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI

Aydın Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs önlemlerini genişleterek cadde ve bulvarları dezenfekte etmeye devam ediyor.
Haber Tarihi: 15.05.2020

Hafta sonlari sokaga çikma kisitlamasinin sona erdigi Aydin’in cadde ve bulvarlarinda yogunluk basladi. Birçok alanda dezenfekte çalismalarini sürdüren Aydin Büyüksehir Belediyesi, kentin ana arterlerindeki dezenfekte çalismalarini arttirdi.

Koronavirüse karsi önlemlerini genisleten Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Temizlik Sube Müdürlügü ekipleri, dezenfektan araçlariyla cadde ve bulvarlari dezenfekte etti.

Il genelindeki sorumluluk alaninda bulunan cadde ve bulvarlarda düzenli olarak bu çalismayi yapanAydin Büyüksehir Belediyesi’nin çalismasi vatandaslar tarafindanda büyük begeni topladi. Yollarindezenfekte edildigini gören vatandaslardan bazilari balkonlarina çikarak bu çalismaya alkisla destek verdi.

Cadde ve bulvarlari virüsten arindirma çalismasindan duyduklari memnuniyeti belirten esnaf ve vatandaslar Baskan Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.