ASKİ ACARLAR'DA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

İncirliova'nın Acarlar Mahallesi'nde altyapı çalışmalarına devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, yeni yapılaşmanın başladığı Kanal Yolu Mevkisi'nde uzun yıllar kullanılabilecek içme suyu hat çalışması yapıyor.
Haber Tarihi: 15.05.2020
|

Incirliova'nin Acarlar Mahallesi'nde altyapi çalismalarina devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü, yeni yapilasmanin basladigi Kanal Yolu Mevkisi'nde uzun yillar kullanilabilecek içme suyu hat çalismasi yapiyor. Böylelikle 1.200 metrelik çalismayla Yazidere-Osmanbükü yolu üzerindeki arazilerine yeni tasinan hanelere de su verilmeye baslanacak.

Acarlar Mahallesi Muhtari Kemal Karabulut yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür ederken "Acarlar Mahallesi'nde Su Kanali Mevkisi'nde yaklasik 10 hane ikamet ediyor ve bu sayi her geçen gün artiyor. Bu haneler adina ASKI'den yeni içme suyu hatti çekilmesi talebinde bulunmustuk. Talebimiz en kisa sürede yerine getirmeye baslandi" seklinde konustu.

Su Kanali Mevkisi'nde ikamet eden hayvan yetistiricisi ve ayni zamanda Damizlik Manda Yetistiricileri Birligi Yönetim Kurulu Baskani olan Mehmet Ali Güvenç, daha öncesinde hayvanlarinin ihtiyaci olan suyu kuyu suyuyla idare ettiklerini belirtirken "Bütün her sey suya bagli. Muhtarimizin öncülügünde su ihtiyacimizin çaresi bulundu. Temiz suya kavusuyoruz. Bu mevkide yeni yeni yerlesim basliyor. Burada yeni komsular edinmeye basladik ve komsularim da hayvancilikla ugrasiyor. Hayvanlarimiz da artik bizim içtigimiz sudan içmeye baslayacak. Özlem Baskanimiza çok tesekkür ediyoruz" ifadelerini kullandi.

 

|