AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ UMURLU’DA ÇALIŞIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Umurlu’nun en işlek yolu olan Fatih Caddesi’ni baştan sona yeniledi.
Haber Tarihi: 15.05.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi kentin her noktasinda altyapi ve yol yapim çalismalarini sürdürüyor. Fen Isleri Daire Baskanligi ekipleri Umurlu’nun en islek yolu olan Fatih Caddesi’ni bastan sona yeniledi.

16 bin metrekare parke tasi dösendi

Umurlu Küçük Sanayi Sitesi ve çarsi arasindaki yol olan Fatih Caddesi, agir vasita araçlarin da kullandigi hat konumunda bulunuyor. 16 bin metrekare parke dösenençalismalar kapsaminda cadde üzerinde bulunan Çarsi Camisi ve Umurlu Fatih Ilkögretim Okulu’nunda ara yollari dayapildi.

Umurlu Muhtari Soner Afsar:Sahane bir is oldu

Yapilan çalismalardan hakkinda bilgi veren Umurlu Mahalle Muhtari Soner Afsar, "Bu yol Küçük Sanayi Sitesi ve çarsiyi birlestiren yol, Umurlumuzun en islek caddesi. Yipranan bu yol için istek ve taleplerimiz dogrultusunda, 16 bin metrekare parke tasi dösendi. Altyapi ve üstyapisiyla harika bir yol oldu. Gerçekten bu yola ihtiyacimiz vardi. Bir dedigimiz iki olmuyor desem yalan olmaz. Sahane bir is oldu. Baskanim Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyorum” dedi.

Sanayi esnafindan Baskan Çerçioglu’na tesekkür

Umurlu Küçük Sanayi Sitesi Esnaf Kooperatifi Baskani Gökalp Yaprak, agir vasita araçlarinda kullanmasinda dolayi bakima ihtiyaç duyan yolun yenilenmesinden duyduklari memnuniyeti belirterek "Esnaflarimizla birlikte vatandaslarimizin sik kullandigi bir yol burasi. Bundan dolayi bu yol önemli;Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu'na bu yolu yaptigi için tesekkür ederiz"seklinde konustu.

Mahalle sakinleri yapilan çalismadan memnun kaldi

Fatih Caddesi sakinlerinden Saim Çelen, "Her türlü altyapimiz tamamlandi. Su borularimiz yenilendi ve kaldirimlarimiz düzenlendi. Umurlumuzda gerekli onarim ve yatirimlari için baskanimiza minnettariz. Umurlu’ya hastane ve benzeri yatirimlar da gelirseUmurlu daha güzel görünüme kavusacak” ifadelerini kullandi.

 

|