Büyükşehir Belediyesi Can Dostları Unutmadı

Aydın Büyükşehir Belediyesi coronavirüsle mücadele kapsamında yapmış olduğu çalışmalarda can dostlarımızı da unutmadı.
Haber Tarihi: 28.03.2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi coronavirüsle mücadele kapsaminda yapmis oldugu çalismalarda can dostlarimizi da unutmadi.

Vatandaslarimizin evlerinde kalmalari, mümkün oldugunca disari çikmamalari konusunda uyarildiklari bu süreçte sokakta yasayan can dostlarin ihtiyaç duyduklari mamaya ve suya zor ulasma ihtimallerine karsin il genelinde var olan mama ve su noktalarina yenilerini ekledi.

Konuyla ilgili bir açiklama yapan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, "Can dostlarimizin hayati ve sagligi bizim için çok önemli, vatandaslarimizin bu süreçte evlerinde kalmalari ne kadar önemliyse can dostlarimizin hayati da bir o kadar kiymetli … Sokakta yasayan küçük dostlarimizin mama ve su ihtiyaçlarini karsilamak için sehrimizde bulunan istasyonlarin sayisini arttiriyoruz. Hayvansever dostlarimiz endise etmesin. Onlar bizim can dostlarimiz. Aydin Büyüksehir Belediyesi tüm çalisanlariyla 24 saat sehrimizin hizmetinde olmaya devam edecek, gece gündüz demeden hayatin her alaninda vatandaslarimizin yaninda olacak" ifadelerini kullandi.