Aydın Büyükşehir Belediyesi meclis salonunu dezenfekte etti

Salgın hastalıklara karşı önlemlerini arttıran Aydın Büyükşehir Belediyesi, meclis oturumu öncesinde Büyükşehir Belediyesi meclis salonunu ilaçlayarak dezenfekte etti.
Haber Tarihi: 11.03.2020
|

Salgin hastaliklara karsi önlemlerini arttiran Aydin Büyüksehir Belediyesi, meclis oturumu öncesinde Büyüksehir Belediyesi meclis salonunu ilaçlayarak dezenfekte etti.

Vatandaslarin yogun olarak kullandigi ortak kullanim alanlarinda dezenfeksiyon islemlerine devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi, rutin dezenfeksiyon islemine ana hizmet binasinda da sürdürdü. Her ayin ikinci sali ve persembe günleri toplanan Büyüksehir Belediyesi meclis oturumu öncesinde meclis salonu ilaçlanarak hijyenik hale getirildi. Aydin'da Büyüksehir Belediyesi'nin Saglik Isleri Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan vatandaslarin yogun olarak kullandigi çocuk oyun alanlari, toplu tasima araçlari ve otobüs terminalleri de düzenli olarak dezenfekte ediliyor.

"Vatandaslarimizin sagligi ve mutlulugu için çalisiyoruz"

Yapilan çalismayla ilgili açiklama yapan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, "Rutin olarak ilaçlama yaptigimiz Büyüksehir Belediyesi ana binamizda bugünkü meclis oturumu öncesinde de ilaçlama yaptik. Ana binamizin özellikle yogun kullanilan bölümlerde dezenfeksiyon islemlerini aksatmadan düzenli olarak yapiyoruz. Vatandaslarimizin sagligi ve mutlulugu için çalismaya devam edecegiz" dedi.

 

|