Büyükşehir Efeler’deki Tralles Parkı’nı yeniledi

Yeşile dost bir kent için yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler ilçesine bağlı Mesudiye Mahallesi'ndeki Tralles Parkı'nda ağaçlandırma çalışması yaptı.
Haber Tarihi: 09.03.2020
|

Yesile dost bir kent için yaptigi çalismalarla dikkat çeken Aydin Büyüksehir Belediyesi, Efeler ilçesine bagli Mesudiye Mahallesi'ndeki Tralles Parki'nda agaçlandirma çalismasi yapti. Ekipler parkin bakim-onarim çalismasini da gerçeklestirdi. Mahalle sakinleri çalismalardan dolayi memnuniyetini dile getirirken, mahalle muhtari Funda Senemre de Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Baskanligi’na bagli ekipler tarafindan gerçeklestirilen çalismalar kapsaminda, parktaki mevcut agaçlarin bakimlari yapilirken, parka 19 yeni agaç kazandirdi. Parktaki spor aletlerinin de bakim ve onarimini yapan ekipler, çocuk oyun alani da yenilenerek modern hale getirdi. 

MAHALLE HALKI ÇALISMALARDAN MEMNUN 

Mesudiye mahalle muhtari Funda Senemre, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'yla çalismaktan dolayi çok mutlu oldugunu belirtirken, "Ihtiyaç duydugumuz her an Aydin Büyüksehir Belediyesi  yetkililerine ve ekiplerine kolaylikla ulasabiliyoruz. Taleplerimize her zaman cevap aliyoruz. Basta Baskan Özlem Çerçioglu olmak üzere, tüm ekiplere tesekkür ediyorum” dedi. Senemre, parkin yenilenmesi talebinin kisa sürede gerçeklestirilmesinin de mahalle halkini ayrica mutlu ettigini belirtti.

Mahalle sakini kadinlar, daha öncesinde fazla kullanilmayan parkin yeni haliyle bir sosyallesme alani olacagini ifade etti. Özellikle yaz aksamlarini sabirsizlikla beklediklerini belirten kadinlar, yapilan çalisma için Baskan Çerçioglu'na tesekkür etti.

 

|