Kuyucak'ta içme suyu hattı yenileniyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuyucak ilçesi Yaylalı Mahallesi'nde içme suyu hattını yeniliyor.
Haber Tarihi: 09.03.2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi,  Kuyucak ilçesi Yaylali Mahallesi'nde içme suyu hattini yeniliyor. Yapilan çalismalar mahalle sakilerinin yüzünü güldürürken Yaylali Mahallesi Muhtari Muharrem Demir yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Aydin genelinde önemli altyapi hizmetleri gerçeklestiren  Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) mahallelerde de altyapi çalismalarini sürdürüyor. ASKI Genel Müdürlügü tarafindan yapilan çalismalar kapsaminda Kuyucak'in Yaylali Mahallesi'nde içme suyu hatti yenileniyor. ASKI otomasyon sistemine de geçerek, mahallede olusabilecek olumsuzluklari en aza indirmeyi hedefliyor. ASKI pompaj hattini da yenileyecek. Yapilan çalismalar mahalle sakinlerinin yüzünü güldürürken Yaylali Mahallesi Muhtari Muharrem Demir, çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.