AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN NAZİLLİ'YE MODERN KOŞU YOLU

Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli'de yatırımlara devam ediyor
Haber Tarihi: 24.02.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Nazilli'nin Yildiztepe Mahallesi'ndeki yürüyüs ve kosu yolunu yeniledi. Yapilan yenileme çalismasina tam not veren vatandaslar, Muammer Hastepe Caddesi'nin estetik bir görünüme kavustugunu söyleyerek Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Baskanligi ekipleri, Nazilli Yildiztepe Mahallesi Muammer Hastepe Caddesi üzerinde bulunan kosu yolunu yeniledi. Baskan Özlem Çerçioglu'nun talimatlari dogrultusunda harekete geçen ekipler, vatandaslarin spor yapmak için kullandigi 1.2 kilometrelik yürüyüs ve kosu yolunda kapsamli bir çalisma gerçeklestirdi. Kosu yolundaki eski zemin kaplama uzun ugraslarin ardindan degistirildi. Bordür boyama çalismasi yapilan bölgede, genç-yasli herkesin spor yapabilmesi için spor aletleri de yenilenerek hizmete sunuldu. Her yastan ve her kesimden vatandasin ortak kullandigi alanda peyzaj düzenleme çalismasi yapildi ve yeni banklar yerlestirildi.

Yapilan çalismayla birlikte mahallede büyük bir ihtiyacin giderildigini söyleyen Yildiztepe Mahalle Muhtari Ahmet Sak, "Vatandaslarin rahat ve huzur içerisinde spor ve yürüyüs yapabilmesi için Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri tarafindan çok güzel bir çalisma gerçeklestirildi. Buraya çevre mahallelerden de birçok vatandas spor yapmak için geliyor. Özellikle sabah saatlerinde birçok vatandasin spor yaptigi bu alani yenileyerek modern bir görünüme kavusturulmasini saglayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ve ekiplerine tesekkür ederim. Yeni yürüyüs yolumuz mahallemize çok yakisti" dedi.

Alanda spor yapan kadinlar ise duygularini "Gün boyu is stresi yasiyoruz. Burada sabahlari yürüyüse gelip temiz hava aliyoruz. Kis aylarinda eve kapaniyoruz, burada toksinlerimizi atiyoruz; saglik açisindan, ruhsal açidan çok iyi oldu. Özlem Baskanimiza çok tesekkür ediyoruz. Çok duyarli birisi, sosyal belediyecilik konusunda çok iyi isler yapiyor. Burasi daha önce ölü bir alandi, burayi böyle güzel bir yasam alanina çevirmesi çok güzel oldu. Özlem Baskanimiz Nazilli ve çevresine yaptigi yatirimlar çok önemli. Hem kadin olmasindan hem Türkiye'nin en basarili belediye baskani olmasindan dolayi gurur duyuyoruz" seklinde ifade etti.

 

|