AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EDİYOR

Aydın'ın yüksek noktalarında kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri bu akşam etkisini artırması beklenen kar yağışına karşı teyakkuza geçti.
Haber Tarihi: 07.02.2020
|

Aydin'in yüksek noktalarinda kar yagisi etkisini göstermeye basladi. Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri bu aksam etkisini artirmasi beklenen kar yagisina karsi teyakkuza geçti. Kar yagisinin görüldügü yerlerde yollarda tuzlama çalismasina baslayan ekipler bir taraftan da kar küremesi yapiyor.

Ekipler çalismalari Buharkent'in Ericek, Muratdagi; Kuyucak'in Yukari Yakacik, Ovacik, Belenova, Ören, Yesildere, Musakolu, Tasoluk, Saricaova; Nazilli'nin Asagi Yakacik, Ovacik, Kahvederesi, Ketenova, Karahalli, Çayli, Derebasi, Akpinar, Esentepe, Kasikçilar, Apaklar, Çatak; Karacasu'nun Ataköy, Isiklar; Sultanhisar'in Malgaçmustafa, Uzunlar; Kösk'ün Sariçam mahallelerinde ve Efeler'in Pasayaylasi mevsinde devam ettiriyor.

Yollarin açik kalmasi için ve olusabilecek olumsuzluklara karsi tedbir amaçli olarak çalismalarin basladigini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, yola çikacak sürücülerin yanlarinda kis için gerekli ekipmani bulundurmalari gerektigini hatirlatti. Baskan Çerçioglu, Büyüksehir Belediyesi ekiplerinin kar yagisinin ve buzlanmanin etkisi geçene kadar çalismaya devam edecegini belirtti.

Baskan Çerçioglu, vatandaslarin olusabilecek herhangi bir olumsuzlukta itfaiyenin 110 ve Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin 444 40 09 numarali telefonlarini aramasini istedi.

 

|