AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DİDİM'DE DE ÇALIŞIYOR

Yılın her mevsimi Aydın genelinde çalışmalarına devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) ekipleri Didim'de bir çalışmayı daha bitirdi.
Haber Tarihi: 07.02.2020

Yilin her mevsimi Aydin genelinde çalismalarina devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) ekipleri Didim'de bir çalismayi daha bitirdi.

Altinkum Mahallesi oteller bölgesinde bir süredir devam eden atik su terfi merkezi  (TM-6) ilave basinç hatti yapimi tamamlandi ve vatandaslarin kullanimina açildi. Polietilen uzun ömürlü boruyla yapilan çalismayla bölgedeki kanalizasyon hattinin rahatlamasi saglandi.

Aydin'in her ilçesinde oldugu gibi Didim'de de çalismalarin araliksiz sürdügünü belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, çalismanin Didim'e hayirli olmasini diledi.