BALATÇIK SICAK ASFALT'A KAVUŞUYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor
Haber Tarihi: 06.02.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Aydin genelinde sicak asfalt çalismalarina devam ediyor. Germencik'te baslayan çalismalarda, ayni zamanda Tire'ye ve yerel turizm merkezleri olan Izmir'in Sirince ile Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin açtigi Selatin Köy Pazari'nin da bulundugu Selatin Mahallesi'ne açilan kapi olan Balatçik'ta sicak asfalt çalismalarina baslandi.

Mahallelilerin büyük bir sevinçle karsiladiklari çalismalarda toplamda 2 bin 300 metre sicak asfalt çalismasi yapilacak. 2 bin metrekare de kaldirim çalismasi yapilacak olan Balatçik Mahallesi'nin muhtari Ibrahim Köylü "Yapilan çalisma mahallem için çok iyi oldu. Mahallemizin yolu bozukta, Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu bizleri kirmadi ve yolumuzu yapmaya basladi, çok sag olsun. Yolumuz çok güzel olacak. Özlem Hanim'dan ne zaman bir talepte bulunsak hemen yerine getiriliyor" dedi.

Mahalle sakinlerinden Hasan Cantürk "Büyüksehir Belediyesi mahallemizi sicak asfaltla kavusturacak ve mahallemiz için mükemmel olacak, mahallemiz bir cennet olacak. Bu yoldan zaten Selatin'e, Sirince'ye ve Tire'ye gidildigi için çok islek bir yol. Bizi bu bozuk yoldan kurtardigi için Özlem Çerçioglu'ndan Allah bin kere razi olsun" ifadelerini kullandi.

Çalismalarin kisa bir sürede bitirilmesi ve vatandaslarin kullanimina açilmasi hedefleniyor.

 

|