Aydın’ın Sultanları Galip Geldi

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Nilüfer Belediyespor’u da yenerek üst üste ikinci galibiyetini aldı:3-1
Haber Tarihi: 06.02.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyespor Kadin Voleybol Takimi, Nilüfer Belediyespor’u da yenerek üst üste ikinci galibiyetini aldi:3-1. Aydin Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan karsilasmayi bastan sona önde götüren Aydin’in Sultanlari özellikle son setteki üstün ve heyecanli oyunuyla Aydin seyircisinden tam not aldi.Aydin’in Sultanlari maça “Aciniz, acimizdir” yazili pankartla çikarken Aydin Büyüksehir Kadin Voleybol Takimi maçin gelirini Elazig depremzedelerine gönderecek.

Ilk seti 25-20 önde kapatan Aydin’in Sultanlari, ikinci seti 17-25 kaybetmesine ragmen maçi birakmayarak üçüncü seti de 25-20 önde kapatti.Aydin’in Sultanlari çok heyecanli geçen ve salonu dolduran seyircilerin de tam destegiyle dördüncü seti almasini bildi:25-19.

Takimi tebrik eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu takimin bir galibiyet serisi baslatmasindan dolayi çok mutlu olduklarini söyledi. Baskan Çerçioglu,Aydinlilar olarak Elazigli depremzedelerin acilarini paylastiklarini belirtti.

 

|