İZMİR HALK EGE ET'İ ÇOK SEVDİ

Topuklu Efe'nin projesi İzmirlilerin yeni alışveriş noktası oluyor
Haber Tarihi: 05.01.2020
|

Izmirliler, Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin bir kurulusu olan ve geçen hafta Aydin disindaki ilk subesini Izmir Buca'da açan Halk Ege Et'i çok sevdi. Marketteki yerel, dogal ve kaliteli ürünleri çok begendiklerini söyleyen Izmirliler, marketin açilmasina önayak olan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti. Sadece Buca'dan degil tüm Izmir'den vatandaslar Halk Ege Et subesini alisveris tercihleri arasina koyduklarini söyledi.  

Halk Ege Et'in Didim'deki subesinden de alisveris yaptigini ve Halk Ege Et kalitesini bildiginin altini çizen Emsal Aksakal, "Halk Ege Et'in ürünlerinin kalitesini biliyorum. Izmir'de de açilmasina çok sevindik. Dogrudan köylüden alinarak halka aracisiz sunuldugu için hem halk kazaniyor hem de üretici kazaniyor. Böylelikle topluma genel bir mutluluk saglanmis oluyor. Böylesi projelerin gelismesini isteriz" dedi.

 

"Izmir'in tercih edilmesi bizi gururlandirdi"

Markette alisveris yapan emekli bankaci Seren Hanim marketteki dogal ürünleri çok sevdigini belirtip "Buranin açilisina gelememistim, bugün ilk defa geldim. Izmir'de marketlere, halk pazarlarina gidiyoruz ama Izmir'de bir ihtiyaç vardi. Aydin disinda ilk kez Izmir'i tercih ettikleri için de büyük gurur duydum.  Özlem Hanim'a Izmir'de böyle bir yer açtigi için, Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer'e de vesile oldugu için çok tesekkür ediyorum. Özlem Baskan çok basarili; tam bir Topuklu Efe" diye konustu.

 

"Sube sayisi artirilmali"

Selvinal Gökalp ise "Tüm halkimizin, özellikle Buca'nin Özlem Çerçioglu'nun kazandirdigi marketten çok güzel faydalanacagini düsünüyorum. Ürünlerin sayisinin artmasini, sube sayisinin artmasini isterim. Böylesi yerlerin açilarak halka hizmet edilmesi son derece önemli. Böyle projeler yaptigi için ben de bir kadin olarak Özlem Çerçioglu'nun destekçisiyim. Her kadin isterse basarir. Biliyorsunuz, Ege'nin her yerindeki ürünler çok güzel. Bu projenin de Türkiye geneline yayilmasini isterim. Buradaki ürünler de el emegi; incirler, zeytinyaglari, süt ürünleri ve et ürünleri var. Et ürünlerinin Aydin'in kendi besicilerinden geldigini biliyorum. En güzeli de bunlarin dogal olmasi" ifadelerini kulandi.

Halk Ege Et'in Izmir'de gördügü ilgiden çok mutlu olduklarini belirten Baskan Çerçioglu ise tüm Izmirlileri Halk Ege Et'e beklediklerini söyledi.

 

|